Skip to main content

Nieuwe werkplaats.

By 20 januari, 2015januari 21st, 2015"klik" op pagina titel om te openen.

Verhuizen kan leuk zijn als er vooruitgang geboekt wordt, maar wat voor mij het belangrijkst is: een werkplaats.
Momenteel stevig aan het werk om deze voormalige timmerwerkplaats aan te passen naar deze tijd en mijn eigen wensen.
Vooral veel sloop en opruim werk, maar de gedachte dat we hier op deze plek in deze geweldige omgeving blijven geeft mij de moed en de kracht.
Bovenstaand klinkt een beetje pfffffff…. ik weet t , maar als u bedenkt dat dit al de zoveelste keer is dat we verhuisd zijn en de werkplaats natuurlijk groeit aan materiaal,gereedschap en werken, tja dan…..

Om u een beetje een idee te geven van de atelier verhuizingen door de jaren heen tussen 1998 en nu:
Houthem
Stein
Ravensbosch
Hoensbroek
Eygelshoven
Kerkrade
Wessem
En dan nu Vlodrop.

Nieuwe werkplaats

Als ik dat zo neerpen schrik ik er eigenlijk n beetje van, wat een hoeveelheid is er versleept en verplaatst de afgelopen jaren.
De vraag rijst: waarom? en is dit verspilling van energie?
Het antwoord daarop wil ik u voorlopig wel schuldig blijven, maar zal dat zeker eens onderzoeken als ik ietsiepietsie meer tijd heb.

Er waren grote en kleine, sjieke en ontoegankelijke ruimte’s waar ik gewerkt heb, er is nog ergens een verhaal van een journaliste die een fruitladder moest beklimmen om een van bovenstaande werkplaatsen te bereiken, helemaal in t zweet kwam ze boven en stamelde dat ze hoopte dat de foto’s zouden lukken, want die klimpartij zou ze nooit en tenimmer herhalen.
Prachtig toch.

Voor nu: hoop ik over 2 maanden (zo ongeveer) de openings borrel te presenteren, mocht u nieuwsgierig zijn om dan een kijkje te nemen stuur ons een @mail met uw adresgegevens en de vermelding “nieuwsgierig”, en we laten u zeker iets weten.
Mij wacht nog een en ander werk in stoffige omstandigheden, en neen, het wordt geen showroom of sjieke ruimte, uiteindelijk is het alleen de nieuwe werkplaats………….