Skip to main content

Een jaar later

By 3 november, 2015januari 17th, 2017"klik" op pagina titel om te openen.

Een jaar later.
wat vliegt de tijd….

12 Maanden geleden betrokken we het pand in Vlodrop, in een donkere, rustieke 60er jaren stijl achtergelaten door de vorige bewoners.
De plek en de omgeving beviel ons en we zagen de potentie van de woning met werkplaats, maar ook de berg werk die voor ons lag.
Mijn lief vroeg mij meermaals ” weet je het wel zeker, zou je dit wel doen “, maar mij liet een spreuk , uitgesproken door een zekere meneer niet los.
Er werd aangepakt, en inmiddels is dit pand geüpdatet naar deze tijd met veel licht en ruimte.

ohoh
Dat ging natuurlijk niet vanzelf….we arriveerden in een vreemde omgeving, kenden hier niemand en toch, we kregen hulp!
Nu, een jaar later is de rust bijna wedergekeerd en is het tijd om een aantal personen te bedanken voor hun morele, fysieke of praktische steun die ons verleend werd het afgelopen jaar.

 

We beginnen met die zekere meneer die ons als eerste het pand liet zien, en deze spreuk ventileerde “het huis kan je veranderen, de plek waar het staat niet” onze lokale makelaar dhr.Biermans senior.
Dorus, die het hele gebeuren, betreft electro naar de 21e eeuw bracht.
Pieter, mijn “bijna” naamgenoot, die ons niet in de kou liet staan.
De reclame lay-out en belettering werd super geregeld door  “neef”   John.
Door een defecte keramiek-oven aansturing  zat ik in 1e instantie in zak en as, maar “geheelonthouder” Frank wist raad en alles fuctioneert weer naar behoren.
Voor de ravitaillering deden we vaker een beroep op Herman de patat-o-loog, waar ik later graag nog een keer op terug kom.
Arno en Marcel voor hun hand en spandiensten.
Rick van de Hobby-shop voor zijn advies en leveringen.
En “Last but not least” mijn favoriete buurman Piet Daemen, grondlegger van het gelijknamige sport en rijwielhuis, zonder wiens hulp en technisch inzicht ik nu nog tot aan mijn nek in het werk zou zitten.

Bedankt allemaal.

Zo….en nu de handjes losmaken en de altijd smeuïge klei eindelijk weer ter hand nemen……….